Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Back to school!

De schoolvakanties zitten er weer op en alle scholen zijn weer begonnen. Dat betekent dat het back to school seizoen weer is aangebroken! Heb jij op al de leukste lunchtrommels, drinkbekers, gymtasjes en koeltasjes? Het mooie van de producten in onze Zoutbloed webshop is dat al onze producten op een duurzame manier zijn gemaakt!  

Bekijk hier onder onze  favoriete back to school producten!

Lunchtrommels

Wij verkopen heel veel verschillende sets van lunchtrommels. We hebben voor ieder kindje wel iets leuks. Bijvoorbeeld hele toffe lunchtrommels in met regenbogen of hele leuke lunchtrommels voor echte dinofans of gewoon hele leuke (dieren)prints. Doordat jouw kindje een herbruikbaar bakje mee neemt naar school hoef je geen plastic zakjes meer te gebruiken. Goed voor de portemonnee, maar nog beter voor het milieu! 

Broodtrommel regenboog

Drinkbekers

In plaats van een pakje drinken kun je met de herbruikbare drinkbekers zelf wat drinken mee nemen. De drinkbekers in onze webshop zijn 100% milieuvriendelijk en ook nog eens lekvrij! Het is dus echt de ideale beker om mee te nemen naar school of de kinderopvang. De beker is gemakkelijk te openen en sluiten dankzij het kliksysteem. 

Koeltasje

Luncht jouw kindje op school? En is er geen koeling waar de lunch in bewaard kan worden? Dan zijn de koeltasjes die je in onze webshop vindt ideaal! Door een koeltasje mee te nemen naar school blijft de lunch koel en vers. Het leuke van onze koeltasjes is dat ze in allerlei soorten prints komen.

Gymtasje dino

Dit tasje is heel handig om mee te nemen wanneer jouw kindje op school gym heeft. Alle spulletjes passen er in, terwijl hij niet overdreven groot is. Daarnaast heeft dit tasje nog een heel handig extraatje: met dit tasje wordt je letterlijk gezien! Dit is een reflecterende rugzak, waardoor je onderweg altijd zichtbaar blijft.  

Bijenwas zakjes

Heb je toch niet genoeg ruimte voor een lunchtrommel? En wil je ook stoppen met het gebruiken van de plastic zakjes? Gebruik dan de bijenwas herbruikbare broodzakjes. De doeken zorgen ervoor dat de stukjes of partjes niet uitdrogen. Zelfs een gepelde mandarijn blijft vers en droogt niet uit. De bijenwasdoeken kunnen eenvoudig dagelijks worden hergebruikt.


 

Bekijk hier nog veel meer producten voor school!