Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Body producten voor vegans

Onze vegan body producten 

Na een lekker dagje strand even het zand van je afspoelen. Maar welke badproducten kan jij als vegan gebruiken? Wij hebben de must have vegan body producten voor je verzameld in onze webshop. Hieronder lees je onze favoriete vegan body producten.

Deodorant in blikje

Dat klinkt gek he, een deo in een blikje. De natuurlijke ingrediënten in deze deodorants werken verzachtend en hydraterend. De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Het frist je weer helemaal op en is handig om mee te nemen!

Deodorant

Handcreme/Aftersun

Na een dagje strand lekker je handen in te smeren met handcrème en tegelijkertijd een aftersun. Met uiterst natuurlijke ingrediënten om de huid te beschermen en te vernieuwen. Dit is zeker een must have na jouw dagje strand of voor in jouw strandtas.

Handcreme/Aftersun

Vegan Shampoo

Onder de douche lekker het zand uit je haren wassen. Wij hebben een breed assortiment aan vegan haarproducten, zoals de shampoo blokken voor normaal haar of vet haar. Wil je na de shampoo heerlijk je haar voeden en verzorgen met conditioner? Daar hebben wij natuurlijk ook een vegan haarproduct voor. Bekijk al onze producten hier.

 

Vegan Shampoo

Vegan Body Zeep

Nadat je je haar hebt gewassen wil ook je lichaam wassen met een heerlijke body zeep. Dit is een handgemaakte zeep met de geur van grapefruit en may chang. De geuren verspreiden zich heerlijk in je badkamer. Bekijk hier meer body zeep.

Vegan Body Zeep

Gezichtsmasker

Je gezicht verwennen? Geniet van een lekker gezichtsmasker van 100% natuurlijke ingrediënten. Ons masker is een mild, kalmerend en zuiverend gezichtsmasker en scrub met Montmorillonite groene klei, havermout en lavendelknopjes. 

Gezichtsmasker

Vegan lippenbalsem

Natuurlijk moet je ook niet je lippen vergeten na een dagje strand. Deze lippenbalsems van Fair Squared voorkomen broze, droge lippen en maken ze glad en zacht. Het houdt je lippen mooi met een fijne lippenbalsem voor weer een nieuwe stranddag.

Vegan lippenbalsem


Benieuwd welke vegan body producten wij nog meer hebben? Bekijk ons gehele vegan assortiment hier!