Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Cadeau's voor zeilliefhebbers

De leukste zeilproducten

Ken jij of ben jij een echte zeilliefhebber? In onze webshop hebben wij erg leuk producten voor mensen die gek zijn op zeilen. Vandaag laten wij een aantal producten zien die echt leuk kunnen zijn voor die persoon. 

Speelgoedzeilboot

Een leuk product voor jou en je kinderen. Super leuk om mee te nemen in bad of naar heet strand als het weer lekker weer wordt! Wat extra mooi is aan dit speelgoed zeilbootje is dat hij is gemaakt van gerecycled plastic afval.

 

 

Miniatuur Zeilboot 

Dit super leuke bootje is gemaakt van drijfhout. Het zeilbootje is duurzaam en gemaakt in Indonesië. De zeilboot kan je op verschillende plaatsen neerzetten. Hij staat leuk in een strandhuisje, op de schouw of in de tuin. Hij staat ook erg leuk op een kinderkamer. 


Peper & zoutstel 

Peper en zout staat vaak wel op tafel, maar hoe leuke is het om dit peper en zoutstel op tafel te zetten? Een perfect cadeau om aan iemand te geven, maar ook leuk om zelf op tafel neer te zetten! 

Mobiel zeilbootjes

Voor de allerkleinsten hebben wij een schattig mobiel met zeilbootjes daaraan. De mobiel bestaat uit drie houten stokjes waaraan verschillende gekleurde bootje hangen. De mobiel staat super leuk voor op een kinderkamer of boven de box. Helemaal leuk voor de ouders die zeilliefhebbers zijn.


Serveerschaaltje 

Op dit leuke serveerschaaltje staan verschillende zeilbootjes. Het schaaltje is perfect voor bij een picknick, high tea of voor op het strand. Het maakt je eten een stuk vrolijker. Dit schaaltje met de leuke zeilbootjes is onbreekbaar dus je hebt super lang plezier van dit schaaltje 

Op onze webshop staat nog meer service met zeilbootjes erop, neem snel een kijkje!


Dit waren een aantal van onze producten uit de webshop. Kan je geen genoeg krijgen? Neem dan snel een kijkje naar onze andere producten.