Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

De beste gelezen blogs van 2021

Onze blogs waren vorig jaar een groot succes! We willen jou als trouwe lezer graag bedanken voor jouw interesse! In deze blog zullen we een overzicht maken van de best gelezen blogs van 2021. Wie weet haal je er nog eens extra inspiratie uit!

Wie is Eva en wat wil ze met Nalu project bereiken?

In deze blog stelde we Eva aan je voor. Eva is oprichter van het Nalu project. Ze zag met eigen ogen hoe vervuild onze planeet al is. Daardoor besefte ze dat ze zo snel mogelijk iets wilde veranderen. Toen ze ondekte dan veel buitensportuitrusting helemaal niet milieuvriendelijk was, wilde ze dit gaan recyclen. Nu maakt ze sleutelhangers, portemonnees, etui’s, en laptopsleeves van oude wetsuits! Wil je meer lezen over Eva? Lees dan de blog terug.

De leukste items voor het inrichten van jouw strandhuis!

Het bezitten van een strandhuisje is voor veel mensen een droom. Het is een eigen plekje dicht bij de zee. Maar het inrichten van zo’n strandhuis is vaak nog lastig. Daarom gaven we vijf tips voor de perfecte inrichting van jouw strandhuis!

De leukste strandtenten van Nederland

In Nederland hebben we veel leuke strandtenten, maar in deze blog hadden we de leukste strandtenten van Nederland voor je uitgelicht? Benieuwd naar onze favoriete? Check dan nog een de blog! 

Weg met de microplastics, je beautyproducten zitten er vol mee!

Veel beautyproducten zitten vol met microplastics. Sommige producten gebruiken we dagelijks, daardoor spoelen we veel microplastics door het putje zonder dat we dat zelf door hebben. Microplastics kun je herkennen op het etiket als Polyethylene (PE), Polypropylene (PP), Polyethylene terephthalate (PET), Polymethyl methacrylate (PMMA).

Waarom je moet smeren met duurzame minerale zonnebrand

Op de dag van de zonnebrand deelde we een blog over duurzame zonnebrand uit. Want ook in veel soorten zonnebrand zitten microplastics. Wanneer je na het smeren, de zee ingaat kunnen deze microplastics in de zee terecht komen. Wil je meer weten over duurzame minerale zonnebrand of over de juiste manier van smeren? Lees de blog dan nog eens! 

De leukste kraamcadeaus

  In 2021 was er een babyboom in ons land. En dat is te zien, veel van onze lezers waren op zoek naar de leukste kraamcadeaus. Gelukkig is er in onze zoutbloed webshop genoeg keus! Toevallig op zoek naar leuke kraamcadeaus? Daan raad ik aan onze blog nog eens te lezen! 

  Deze wegwerp plastics zijn sinds dit jaar verboden! Dit zijn de alternatieven!

  2021 was ook het jaar waar wegwerp plastic ein-de-lijk verboden werd! Hier zijn we heel blij mee want al dit plastic afval zorgde voor de grote plasticsoep. Speciaal hiervoor schreven we een blog met de beste alternatieven. Klik hier om de blog terug te lezen. 

  De leukste items voor een echte Volkswagenbus fan!

  Omdat wij groot fan zijn van de Volkswagen bus verkopen wij veel artikelen met de bus. Daarom hebben we speciaal voor alle fans een blog gewijd aan de leukste artikelen. Nog op zoek naar een cadeau voor de echte Volkswagen bus fan? Lees onze blog dan nog eens! 

  Welke blog in 2021 was jouw favoriete blog? Laat het ons weten in de comments!