Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

De leukste items voor een echte Volkswagenbus fan!

Wij zijn fan van de ouderwetse retro Volkswagenbus en naast ons ook nog vele anderen! Ken jij iemand die helemaal gek is van deze busjes? Neem dan snel een kijkje in onze shop! Wij verkopen vele leuke Volkwagenbusje items. Voor jong en oud! 

Surfponco van One Volkswagen


De wel bekende surfponcho is er ook voor de echte Volkswagenbus liefhebber! De Volkswagenbus surfponcho is verkrijgbaar in verschillende kleuren; roze, navy, groen, rood (kids), zwart en turquoise. Voor ieder is er dus een perfecte surfponcho. 

Koeltasjes


In onze Zoutbloed shop vind je verschillende koeltasjes. Zo vind je er ook verschillende Volkwagenbusjes uitvoeringen. Van koeltasjes met Volkswagenbusjes er op tot tasjes in de vorm van een Volkwagenbusje. Een koeltasje is ideaal om je eten en drinken koud te houden tijdens een dagje strand, maar is ook ideaal om je lunch mee te nemen naar je werk of naar school. Zo houd je altijd een koude en verse lunch!

Strandhanddoek


Met deze leuke strandhanddoek breng je een eerbetoon aan de originele surfwagen. De handdoek is zacht en gemaakt van 100% katoen. Door zijn grote formaat is hij ideaal om op te relaxen op het strand of om je mee af te drogen. Daarnaast is de handdoek licht van gewicht en snel drogend.

Hangers


Een echte Volkwagenbusje liefhebber laat het busje natuurlijk ook terug komen in zijn interieur! Daarvoor hebben wij heel veel verschillende leuke hangers die je kunt ophangen aan de muur. Dit geeft je huis gelijk weer een beetje extra gezelligheid! 

Lamp


Deze lamp is ook echt een toevoeging aan je interieur. Zet hem leuk op de salontafel of het TV meubel. Of wat dacht je van in je slaapkamer? Dit leuke lampje brengt een knusse gezellige sfeer in jouw huis!

 

Welk item mag niet ontbreken in jouw huis?