Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

De leukste vaderdag cadeaus!

Zondag 21 juni 2021 is het weer tijd om de vaders extra in het zonnetje te zetten! Maar waar verras je die vaders nu toch mee? In onze shop vind je de leukste Zoutbloedcadeau’s! Voor de surfende vader, de zeilende vader of de outdoor vader, genoeg leuks voor iedere vader!

Baard soap

Dit is een ideaal cadeau voor de echte man! Deze shampoo is ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van de baard. De combinatie van oliën en koffie zorgen voor zachte reiniging en langdurige glans.

Shampooblok Vaderdag

Laptopsleeve van een oude wetsuit

Een wetsuit is ideaal om waardevolle spullen in te beschermen en veilig te vervoeren! Deze laptop sleeve is handgemaakt van een oude wetsuit, waardoor ieder exemplaar uniek is. Dit is cadeau is ideaal voor de vader die zijn laptop veilig wilt vervoeren.

Laptopsleeve


Surfponcho

Houdt jouw vader van surfen of gaat hij graag naar het strand? Dan kan een surfponcho zeker niet ontbreken! De super gave poncho is gemaakt van super fluffy stof en houdt je lekker warm nadat je in het water bent geweest. De poncho houdt je altijd warm en voelt aangenaam op de huid. Daarnaast bieden de grote zakken genoeg ruimte voor het opbergen van gebruiksvoorwerpen, zoals shampoo of een borstel.

Surfponcho

Volkswagenbusje

Kan het bureau op het kantoor van je vader nog wat decoratie gebruiken? Of is er nog meer ruimte voor decoratie in huis? Dan vind je in onze shop dit té leuke Volkswagenbusje van metaal! Zet er een leuke foto van jezelf in dan is het nog extra origineel. Een superleuk cadeau voor je vader!

Volkswagenbus

Sleutelkluisje

Iedereen kent het wel; waar laat je je sleutels als je het water in gaat? In onze shop vind je een ideaal sleutelkluisje! Je stopt je sleutels in het sleutelkluisje en zet hem vast aan de auto, bagagedrager of aanhanger. Door de 4-cijferige cijfercombinatie, heeft alleen jouw vader toegang tot de sleutels. Een ideaal cadeau voor als jouw vader wat onhandig is!😉

Kluisje

Cadeaupakket Vaderdag 

Vind je het lastig om een cadeau voor vaderdag te bedenken? Zoutbloed heeft voor jou dit leuke vaderdag pakket gemaakt. Heet is voordelig en je bent in 1x klaar!

Vaderdag pakket