Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

De leukste Valentijns producten!

Valentijnsdag komt er alweer bijna aan. Wij begrijpen dat het lastig is om jaarlijks een uniek cadeautje te verzinnen. Daarom helpen wij je graag! Hieronder vind je verschillende cadeautjes voor Valentijnsdag.

Mok - Dip Glaze pink - Sass & Belle

Laat liefde opborrelen met deze unieke mok. Het Mojave-glazuur en ombre-effect creëren een romantische zee van emoties. Ideaal voor een vleugje natuurlijke schoonheid thuis of op kantoor. Magnetron- en vaatwasserbestendig om zorgeloos te kunnen genieten.

Wenskaart voor je tortelduifje



Een romantische boodschap extra bijzonder maken met deze pop-out kaart!
De Gili exotische vogel is een fleurig Valentijnscadeautje. Bij dit cadeau zit een envelop en een kaartje, waarop je de boodschap voor je lief kunt schrijven. Met het bijgeleverde touwtje hangt de kleurrijke paradijsvogel in no-time te pronken in jouw woonkamer. Verras jouw partner met deze kaart!

Love is in the Bag!

Ontdek de veelzijdigheid van deze romantische, ruime shopper die ook perfect dienstdoet als strandtas! Met een prachtig design biedt deze tas niet alleen stijl, maar ook functionaliteit. Ideaal voor strandavonturen of een uitje met je partner tijdens Valentijn. 

Mokken set van 2 - Sass & Belle



Breng jij jouw geliefde een warme kop koffie of thee op bed? Verras hem of haar dan met deze prachtige mok. Door Mojave-glazuur en ombre-effect op deze mok lijkt het of je naar een schuimende branding kijkt. Voor het meest romantische Valentijns gevoel thuis of op kantoor. De natuurlijke kleuren en rustige uitstraling vormen een mooi geheel. Verzonden in een set van twee.

Een hartverwarmende thermosfles

                    

Urban Bottle is de beste manier om je hydratatie op kantoor, in de sportschool en in je dagelijks leven te verzekeren. De rode kleur, ook wel bekend als de kleur van de liefde, is verwerkt in verschillende vormen, waardoor er een romantische uitstraling wordt gecreëerd. Handig! Met deze thermosfles vermijd je dagelijks wegwerpplastic.

Samen op één strandlaken



Dit strandlaken combineert romantische kleuren met comfort. Gemaakt voor zonnige dagen en zoute avonturen met jouw lief. Voel de kwaliteit, omarm de stijl. Ontdek de perfecte metgezel voor jouw strandmomenten samen met jouw geliefde. Bestel nu en geniet van een chique beach experience.

Nog niet genoeg inspiratie voor een leuk Valentijnscadeau? Bekijk dan deze pagina voor al onze cadeautips!