Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

De perfecte cadeautjes voor surfers!

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die van surfen houdt? Van boeken tot surfponcho's, bij Zoutbloed vind je het allemaal! Wij zetten de leukste cadeaus op een rijtje.

I love the seaside boeken
Deze reisgidsen combineren het beste van twee werelden: reizen en surfen. Een boek voor alle zee- en surfliefhebbers, met de beste tips rondom de bekende surfspots langs de kust van Frankrijk, Spanje, Portugal en onze eigen Noordzee. Een echte musthave dus voor elke surfer!

I Love the seaside

Surfponcho
Een van de misschien wel bekendste surfaccessoires zijn de surf oncho’s, ze zijn perfect om in op te warmen na een watersportactiviteit, zoals surfen. De surfponcho is gemaakt van 100% katoen of bamboe, hierdoor kun je de poncho oprollen tot een klein pakketje. Zo kost het geen extra ruimte in je koffer of backpack, ideaal om mee te nemen tijden je surftrip! 

Surfponcho

Zeeschilderijen
In onze webshop vind je verschillende schilderijen van Take me to the ocean. Het leuke van deze items is dat elk exemplaar uniek is, omdat het handgemaakt is. Het verlangen naar geweldige golven wordt met deze prachtige schilderijen nog groter. Let wel op! Het schilderij wordt na je bestelling handgemaakt, hierdoor is er een levertijd van ongeveer 10 dagen. Maar het is daardoor wel een extra bijzonder cadeau.

Zeeschilderijen

Surfcadeauset
Dit cadeauset is perfect voor de echte surfer! De set bestaat uit het inspiratieboek SURF. Dit is een notitie boekje gecombineerd met verschillende korte teksten en inspirerende quotes om de surfer in jou wakker te maken. In dit cadeauset vind je ook een surfbadeend, een surfboard mok met een speciaal handvat en een NALU sleutelhanger gemaakt van een gerecyclede wetsuit! Echte unieke cadeaus voor surfers.

Surfcadeauset

 

Naast deze cadeaus hebben wij op onze webshop een gehele pagina voor surfers staan. Staat tussen deze lijst net niet wat jij zoekt? Kijk verder op onze website en kom daar jouw perfecte surf cadeau tegen. Bekijk hier de Surfpagina!