Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

 Dutch Design 

Nederlandse ontwerpers

Wij verkopen producten van bedrijven uit verschillende landen. Bijvoorbeeld vanuit het Verenigd koninkrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Maar wij verkopen niet alleen maar producten uit het buitenland, namelijk ook producten van Nederlandse ondernemers. In deze blog lichten wij een paar Nederlandse ondernemers zien. 

We love the planet 

We love the planet is een Nederlands bedrijf. Zij staan ervoor om de wereld te beschermen. Continu kijken zij of het beter kan en passen hun producten daarop aan. De producten die zij verkopen zijn vooral verzorgingsproducten. Denk hierbij aan lippenbalsem of deodorant.

 

Zsilt 

Zsilt is een Nederlands bedrijf die minder (nieuw) plastic wilt gebruiken. Hoe doen zij dit? Waar mogelijk plastic te vervangen door andere materialen en circulaire producten te maken. Van gerecycled plastic maken ze het leukste strandspeelgoed! 

Speelgoedboten

De leuke speelboten van Zsilt zijn gemaakt van gerecycled plastic afval van Nederlandse huishoudens. De boot kan je gebruiken voor op het strand of in bad.

Speelgoedemmer 

De speelgoedemmer heeft gave design, waarmee jouw kasteel gelijk bijzonder wordt! Het is een mooie en duurzame emmer en hij is in  verschillende kleuren verkrijgbaar. 

 

NAIF

 

Toen beide founders vader werden, kwamen zij er achter dat er in babyverzoring schadelijke ingrediënten zitten. Zo kwam Naïf tot stand!

Naïf is B-Corp gecertificeerd. That’s huge! Dat betekent dat Naïf zich inzet voor een betere wereld als het gaat om sociale impact, verantwoordelijkheid, transparantie en duurzaamheid. 

"Change the world of personal care"

Hair Lotion

Soms zijn de haren van de kids net zo eigenwijs als zijzelf. Daarom hebben Naïf een haarlotion daar speciaal voor gemaakt. Naïf's Easy Styling Hair Lotion vergemakkelijkt het kammen dankzij glycerine en katoenzaadextract. Er fijn voor de kids en voor jouw als ouder. 

Badschuim

Een lekker badschuim kan in iedere badkamer zeker niet ontbreken. Als je ook nog een goed voor het milieu wilt zijn dan koop je een badschuim van Naïf. De doucheschuim heeft een geur van peer, aloë vera en zeemineralen. 

 

Kan jij geen genoeg krijgen van al deze merken of wil je meer merken ontdekken van Zoutbloed? Neem gerust een kijkje op de website voor nog meer leuke merken en producten.