Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Leef duurzamer met deze producten!

Producten voor een duurzamer leven!

Door duurzamer te leven zorgen we er voor dat het milieu zo min mogelijk wordt aangetast. Ben je benieuwd welke producten je kunt gebruiken voor een duurzamer 2022? Lees dan snel verder! 

30 day challange

Yoga gaat over focussen op het heden; het is de verbinding van je geest, lichaam en ziel. Het geeft je kracht, flexibiliteit, gezondheid, rust en uiteindelijk geluk. Elk ticket toont een houding aan de voorkant en geeft aanvullende instructies voor uitvoering aan de achterkant.

30 day challenge - duurzaam

Duurzaam speelgoed

Veel speelgoed is vaak gemaakt van plastic en daardoor niet duurzaam. Gelukkig vind je in onze Zoutbloed webshop veel verschillende soorten duurzaam speelgoed. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit leuke setje. Niet alleen leuk voor het strand, maar ook voor een lange autorit. Probeer alle balletjes door het gat in het midden te krijgen. Draai het spelletje om en begin opnieuw! 

Geduldspelletjes


Nalu producten

Eva zag met eigen ogen hoe vervuild onze planeet als is. Daar wilde ze iets aan doen. Zij is wetsuits gaan recyclen van oude wetsuits. Hier maakt Eva nu sleutelhangers, portemonnees, etui’s, en laptopsleeves. Super leuk! Wie wil dat nou niet hebben? 


Beauty producten zonder microplastic

In veel beautyproducten zitten microplastics, naast dat dit slecht is voor je gezondheid is het ook nog een slecht voor het milieu. Daarom verkopen wij in de Zoutbloed webshop veel producten zonder microplastics. Neem dus snel een kijkje bij onze beauty producten. 

Body bar

Het gebruik van een body bar is de laatste tijd erg gegroeid. Dit komt omdat een body bar veel beter is voor het milieu en dus duurzamer is dan een gewone fles body sop. Ook gaat een body bar veel langer mee dan normale body sop. Wij van Zoutbloed verkopen verschillende body bars. Welke ga jij uitproberen? 

Herfstzeep


Dit waren een aantal producten die wij verkopen in onze webshop. Hoe duurzaam ben jij bezig?