Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Een plasticvrij lunchpakket

Plasticvrij lunchpakket maken

Veel mensen maken nog steeds gebruik van plastic lunchzakjes. Deze zijn vaak voor eenmalig gebruik en erg milieuonvriendelijk. Gelukkig hebben wij in onze shop genoeg leuke alternatieve voor een plasticvrij lunchpakket.

Lunchtin

Met deze vrolijke lunchtin kun je drie verschillende soorten snacks mee nemen. Bijvoorbeeld een salade, fruit en noten. De lunchtin bestaat uit drie verschillende compartimenten, die apart van elkaar afgesloten kunnen worden.

 Lunchtin

Bijenwasdoek (herbruikbaar broodzakje)

De bijenwas lunchzakjes zijn een goed alternatief voor de plastic broodtrommels en groentezakken. Het zakje is ideaal voor het verpakken van nootjes, koekjes, stukjes fruit en boterhammen. In de doek blijft alles vers en droogt de inhoud niet uit. De bijenwasdoeken kunnen gemakkelijk dagelijks worden hergebruikt.

 Bijenwasdoek

Volkswagen koeltas

Deze super iconische koeltas heeft een handig handvat en is goed geïsoleerd. Zo blijft je lunch voor lange tijd lekker vers en koel. Ook ideaal om mee te nemen voor een dagje naar het strand!

 Volkswagen koeltas

Bamboe spork

Met een spork kun je een bord soep leegscheppen en er van alles aan prikken. Moet je ook nog een stukje vlees snijden? Dat kan ook! De spork is een multifunctioneel stuk bestek. Wat deze bamboe spork nog fijner maakt, is dat hij planeet vriendelijk is. De spork is een must have die elke dag herbruikbaar is!

 bamboe spork

Vershoud zakken

Mooie linnen vershoud zakken. Ideaal te gebruiken voor je lunch, om je fruit, groenten of brood in te doen. Door gebruik van de linnen zak hoef je geen plastic meer te gebruiken. Neem ze mee voor een plastic free leven!

Vershoud zakken

Bestek to go

Met deze handige koker heb je altijd een bestekstek bij de hand. De vork, lepel en mes zijn vaatwasmachine bestendig. Het bestek is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor je ook nog goed bezig bent voor heet milieu!

Bestek to go

 

In onze webshop vind je nog meer alternatieve