Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

De leukste thermosflessen

Een thermosfles komt altijd van pas, of het nu koud is of warm. Met het warme weer drinken we graag koude drankjes en in de winter drinken we graag warme drankjes. Een thermosfles is ideaal hij houd je drankjes koud en je warme drankjes warm. Wat wil je nog meer?

Ook in onze Zoutbloed webshop vind je veel leuke thermosflessen! Speciaal voor jou hebben we in deze blog een aantal van onze leuke thermosflessen uitgelicht. 

RVS Thermosfles

De kleine en compacte roestvrijstalen fles hebben wij in verschillende printjes. De flessen zijn milieuvriendelijk en handig om mee te nemen naar school of op kantoor. De capaciteit van de fles is 260 ml en houdt een warme drank 12 uur warm of een koude drank 24 uur koel. 

BioLoco RVS

Deze leuke thermosflessen zijn echt een eyecatcher door het elegante design. De binnenzijde is van RVS en houdt je drank tot 18 uur warm of tot 12 uur koud. Deze fles is ook te gebruiken voor koolzuurhoudende dranken. De inhoud van deze leuke thermosfles is 350 ml. 

Thermosfles voor kinderen

Ook voor kinderen is een thermosfles ideaal, zo kunnen ze op school nog genieten van een overheerlijk koud of warm drankje. Door de handige dekseldop op de thermosfles zeg je vaarwel tegen gemorste ongelukken! De kinderthermosfles is verkrijgbaar in twee varianten; een blauwe met dieren of een witte met regenbogen.

Nieuwe Thermosfles van Zoutbloed 

Deze thermosfles is nieuw in ons assortiment. Een opvallende waterfles met een mooie quote erop 'jump voor joy'. Deze thermosfles kan je natuurlijk ook gebruiken als een waterfles. De fles heeft ook leuke details, zoals de deksel met koord zodat je de fles aan je tas kan hangen als je een lange wandeling maakt.

 

Krijg jij al dorst na deze blog? Pak snel wat te drinken en bestel je  thermosfles! Bekijk hier het gehele assortiment thermosflessen.