Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Haal de Wadden bij jou in het huis!

Dag van het Wad 2021

Zaterdag 26 juni is het alweer 12 jaar geleden dat de Waddenzee door UNESCO werd uitgeroepen tot werelderfgoed. Dat moet gevierd worden! Haal de Wadden bij jou in huis met een blog van Zoutbloed.

Weekenden aan het Water

Lees bijvoorbeeld dit heerlijke boek. In dit boek vind je 45 prachtige hotels, bed & breakfasts en ook een aantal tiny houses aan het water. Met dit boek ben je goed voorbereid op een heerlijk weekendje aan de Wadden.

Weekenden aan het Water

Reddingsboei

Hoe leuk is deze leuke decoratie reddingsboei? Echt een must have om het wad bij jouw in huis te halen! Je kunt deze ophangen op bijna ieder plekje in jouw huis.

Reddingsboei Decoratie

Vuurtoren

De rode vuurtoren van Texel is voor vele mensen hét symbool van de Waddeneilanden. Hoe leuk is het om zelf zo’n gave rode vuurtoren te bezitten? In onze Zoutbloed webshop vind je een leuke rode vuurtoren ter decoratie van je huis. Het mooie van deze vuurtoren is dat hij duurzaam gemaakt is.

Vuurtoren

Vouwbootjes

Ga jij vandaag naar de Waddenzee? Dan is het natuurlijk leuk om iets bijzonders te doen. In onze webshop hebben wij vouwbootjes met een lichtje erin. Deze bootjes nemen je wensen en gedachten mee op de stroom. De vouwbootjes worden afgebroken door de natuur, gebruik wél theelichtjes van bijenwas, zonder aluminum cups.

Vouwbootjes

Zeehond knuffel

Op de Waddeneilanden vind je een grote zeehondenpopulatie. Deze linnen zeehond knuffel zou je cadeau kunnen doen, maar staat ook heel leuk in jouw huis ter decoratie! De knuffel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; roze, lichtblauw en zwart.

Zeehond