Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

De leukste najaarsproducten

Producten waar je het najaar mee overleeft!

De tijd van veel regen, koud en donkere dagen is weer aangekomen. De tijd van lekker knus bij elkaar zitten binnen, misschien wel voor de openhaard. Wij van Zoutbloed hebben een paar producten geselecteerd die bij deze dagen passen. Maak het thuis gezellig knus met deze producten! 

 

Warm plaid 

Na een heerlijke winterse strandwandeling thuis komen en lekker op de bank ploffen met een kopje thee bij de openhaard.  met een heerlijk warm kleedje. Ons plaid linnen met de kleur koraal is daarvoor ideaal. Lekker warm om even bij te komen van de dag.  

Mok met walvis

Kruip lekker op de bank met een dekentje en deze leuke mokken, waarin jij lekker warme chocomelk, koffie of glühwein uit kan drinken. Deze leuke set van 2 mokken is voorzien van een mooi walvis.  

Warme hoodie 

Het is weer tijd voor heerlijke warme hoodies. Deze fijne dikke hoodie is lekker om aan de doen in huis of als je toch van plan bent om een mooie strandwandeling te maken. De warme hoodie zorgt voor genoeg warmte.


Multifunctionele kaars 

Om de warmte juist in huis te halen zijn kaarsen een sfeer volle oplossing. Ook geven de kaarsen een mooi sfeer in je woonkamer. Niet alleen staan de kaarsen gezellig in huis. Wanneer de kaars op is, kan je hem gebruiken om bijvoorbeeld op tafel te zetten voor ingrediënten in te doen.

Scrub 

De koffiescrub is een lekker robuuste scrubzeep. De koffiescrub is een heerlijke scrub voor het najaar. Je kan de scrub gebruiken onder een heerlijke warme douche! 

Puzzel & activiteitenboek 

Zit je thuis en weet je niet wat je moet gaan doen, omdat het regent? Ga dan aan de slag met het puzzel en activiteitenboek. Op de puzzel staan allerlei beesten die ook terug komen in het activiteitenboek. Het activiteitenboek staat boordevol puzzels, raadsels, vragen, sudoku's en doolhoven. Super leuk voor de kinderen!


Wil je nog meer leuke producten zien voor deze het najaar? Neem gerust een kijkje in onze webshop, daar hebben we nog veel meer leuke producten staan!