Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Hoe overleef jij blue monday?

Tips om vrolijker te zijn

We leven alweer een aantal weken in 2022, maar laat nu net vandaag blue monday zijn, of te wel de meest deprimerende dag van het jaar. Elk jaar wordt de derde maandag van januari benoemd tot blue monday. We zijn bijgekomen van de drukke en dure decembermaand, maar realiseren ons ook dat de koude, donkere dagen nog lang niet over zijn en de goede voornemens alweer in de prullenbak liggen. In deze blog zullen we je een aantal tips geven om vandaag een beetje vrolijker te maken. 

Maak een lijstje met dingen waar je blij van wordt

Op deze lijstje kun je zowel grote als kleine dingen schrijven. Denk bijvoorbeeld aan die heerlijke kop koffie die je elke ochtend drinkt, of je familie en vrienden. Maar je kunt ook heel groot denken, bijvoorbeeld aan die droomreis die je ooit nog wilt maken. 

Denk aan vakantie

We hadden het net al over die geweldige droomreis die je wilt maken. Maar bewezen is dat je bij het denken aan een vakantie, al een beetje het vakantie gevoel krijgt. Bedenk bijvoorbeeld waar je heen wilt, of wat je mee gaat nemen! Heb jij je spaarpot al staan voor je droomvakantie?

Een heerlijke strandwandeling

Ondanks dat het winter is, kan het heerlijk zijn om even uit te waaien op het strand. Elke dag wordt aangeraden om ongeveer 30 minuten te bewegen, maar vandaag is dat extra belangrijk! Door te bewegen komt er endorfine vrij en voel je, automatisch al beter! Extra fijn met het zee geluid in je oren.

Luister muziek

Bijna iedereen wordt blij van een beetje muziek. Kies daarom vandaag een leuke playlist uit waar je helemaal los op kunt gaan. Muziek maakt je leven vandaag echt een stukje beter! 

Ga op tijd naar bed

Zo’n dag als vandaag duurt vaak al lang genoeg. Sluit de dag lekker vroeg af en ga lekker naar bed onder een lekker warm plaid. Morgen is er immers weer een dag!

Hopelijk maken wij jouw blue monday minder erg met onze tips!