Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Kerstcadeaus voor hem 

Nog een paar dagen tot kerst! Daarom hebben wij een aantal kerstcadeau tips voor mannen. Wij doen ons uiterste best om de cadeautjes op tijd te leveren.


Drinkmok

Om te beginnen hebben wij dit mojave glazuur mokken set. Deze stoere mok heeft een ombre-effect, waardoor het lijkt alsof je naar een schuimende branding kijkt en ieder exemplaar is uniek. 

Laptop Sleeve (13 inch) 

Een laptopsleeve is het ideale cadeau om te geven. Je kan hierin namelijk je laptop overal veilig mee naartoe nemen. Deze laptop sleeve ziet er niet alleen stoer uit hij is gemaakt van een oude wetsuit. Super gaaf! Hij is geschikt voor laptops van 13 inch. 


Mobiele sleutelkluis

Een dagje weg, naar het strand op vakantie, maar waar laat je je sleutels, portemonnee of telefoon. Wave Hawaii heeft daar een oplossing voor bedacht. Zij hebben een mobiel kluisje gemaakt. In dit kluisje kan je namelijk je waardevolle spullen in opbergen. Als je je spullen hebt opgeborgen zet je er een code slot op en kan je hem bijvoorbeeld aan je auto of fiets hangen. 

Baard shampoo

Voor iemand met een baard is een baard shampoo blok een ideaal cadeau. Deze zeep is gemaakt voor het verzorgen van je baard. De combinatie van oliën en koffie zorgen voor zachte reiniging en langdurige glans. Dit is dus het perfecte cadeau voor iemand met een baard.Kan jij geen genoeg krijgen van alle producten van Zoutbloed? Neem een kijkje in onze webshop voor nog meer producten. Wil je meer ideeën opdoen? Volg ons dan op Pinterest en Instagram!