Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Kerstcadeaus voor kinderen

We tellen de dagen af tot kerst en dat gaat snel. Om die reden hebben wij nog een paar leuke kindercadeaus voor jou op een rijtje gezet. 

Kinderboek

Een boek is een super leuk cadeau om aan een kind te geven. Dit is niet zomaar een boek, maar een waterkleurboek. Maak vrolijk gekleurde tekeningen. Verf de tekeningen met water, laat ze opdrogen en verf ze opnieuw!Puzzel 

Het is voor jong en oud erg leuk om een puzzel te maken. Voor de oudere kinderen hebben wij een erg leuke safari puzzel. Deze puzzel bevat 1000 stukjes. Deze puzzel kan je zelf of samen maken. Rammelaar

Voor de allerkleinsten is deze gehaakte rammelaar een leuk cadeautje. Deze rammelaars zijn met de hand gemaakt en daardoor is geen een exemplaar hetzelfde. 


Puzzeltrein

Ga op avontuur met de puzzeltrein. In deze set zit een leerzaam boek die je leert tellen en een leuke puzzel. Deze puzzeltrein is in verschillende soorten verkrijgbaar je hebt bijvoorbeeld ook babydieren variant. 


Speelkaarten

Lucky Llama is een super leuk speelkaartenset. Het gaat als volgt: zoek de paren van kleurrijke dieren kaarten bij elkaar, maar blijf niet als laatste met de lama kaart zitten! Dit spel is perfect om mee te nemen of om thuis te doen. Wij hopen dat we jullie wat inspiratie hebben kunnen geven voor de kerst cadeaus. In onze webshop hebben nog veel meer leuke producten staan. Neem snel een kijkje!