Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Knutselen met kinderen

Tijdsbesteding met je kinderen

In de tijd van lockdown en kerstvakantie kan het wel eens voorkomen dat je even niet meer weet wat je kinderen kunnen gaan doen op een dag. Wij geven vandaag een aantal tips over producten in onze webshop over knutselen. 


Kinderplacemat

Houden de kinderen van kleuren? Dan hebben wij een leuk product voor hun. Onze uitwasbare placemat. Op deze placemat zitten 2 designs die de kinderen kunnen inkleuren. Zitten er vlekken op het placemat? Geen probleem was hem en de vlekken en de kleuren zijn verdwenen. Zo kan je eindeloos gebruik maken van de placemats. Wordt geleverd inclusief 10 uitwasbare stiften en katoenen tasje.

Placemat uitwasbaar


Opberg etui

Nadat de kinderen lekker bezig zijn geweest met knutselen wil je natuurlijk de spullen netjes opbergen. Kijk eens wat  een leuke etui wij hebben voor jouw potloden, stiften en pennen in op te bergen. Super leuk! Handig om mee te nemen. 

Kinder etui


3D kleurplaat

Hebben de kinderen genoeg van een gewone kleurplaat? Wat denk je van een super coole 3D kleurplaat! Deze kleurplaat laat je fantasie tot leven komen. 3D object om te bouwen, wordt met een plat geleverd. Gemaakt van gerecycled karton en bedrukt met plantaardige inkten. Aan wie geef jij deze 3D kleurplaat?

3d kleurplaat


Op zoek naar de schat

Wil jij op zoek gaan naar een echte schat? Wat dacht je van deze mooie schelp. In deze schelp zitten maar liefst 3 schatten verborgen! Hak deze schatten snel uit de schelp met de bijgeleverde gereedschappen.In de schelpen zitten verschillende schatten dus spaar ze allemaal! Met wie ga jij op zoek naar de schatten? 

Schelpenschat


Knutselen op het strand

Knutselen hoeft niet alleen maar binnen te gebeuren. Denk ook eens aan knutselen op het strand. Ga aan de slag met het maken van een mooi kasteel met een gracht eromheen! Met deze leuke strandspullen kom je zeker een heel eind. 

strandspeelgoed


Dit waren een aantal van onze producten uit de webshop. Kan je geen genoeg krijgen? Neem dan snel een kijkje naar onze andere producten