Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Leuke producten met een bloemenprint!

Producten met bloemen

Nu de herfstdagen er weer zijn, willen wij van Zoutbloed jouw wat vrolijke producten meegeven. Bloemen maken mensen altijd vrolijk en in onze webshop hebben wij vrolijke producten die gedecoreerd zijn door een verschillende bloemenprints. Bekijk hier een paar van onze producten in het bloemen thema. 


Koffiemok 

Denk eens aan een koffiemok met een mooie bloemenprint. Super leuk! Jouw mok valt goed op, waardoor je hem gemakkelijk terug kunt vinden. De mok is herbruikbaar, dus ook nog eens goed voor het milieu!


Lunchtrommels

Nam jij ook vaak je brood meenemen naar je werk of naar school? Wij verkopen een leuke lunchtrommels in een set van 3 met een leuke bloemenprint. De set is handig als je lunch en tussendoortje van elkaar wil scheiden en dus in aparte bakjes wilt doen. 


Ansichtkaarten 

Is er binnenkort iemand jarig of wil je iemand een hart onder de riem steken? Dan komt een kaartje wel goed van pas. Om in het thema bloemen te blijven verkopen wij ansichtkaarten met een bloemen design. De ansichtkaarten zijn te kopen in een setje van 4 kaarten voor elk moment een kaartje. 


Vaascover

Altijd leuk al je een bos bloemen van iemand krijgt. Bloemen horen natuurlijk in een vaas. Wij hebben in onze shop een vaascover, waarmee je een lege fles om tover in een gaaf design item. En het vissen design laat je het leven in de zee voelen. Ook nog eens goed voor het hergebruiken van flessen!


Kun jij nog genoeg krijgen van het bloementhema? Wil je meer producten zien die een mooie bloemenprint hebben? Neem dan een kijkje in onze webshop voor nog meer producten.