Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Leuke schoencadeautjes voor kinderen 

Schoencadeautjes voor kinderen 

Sinterklaas is weer in ons land! En hiervoor heeft hij natuurlijk wat inspiratie voor schoencadeautjes nodig. Wij van Zoutbloed helpen hem graag op weg, door wat leuke cadeautjes te laten zien. Uiteraard zijn het betaalbare cadeautjes voor iedereen. 

Puzzeltrein om mee te leren tellen 

Een leerzaam en leuk schoencadeautje. De puzzeltrein hiermee kun je leren tellen, een erg leuk cadeau! Zo is zijn kinderen op een spelenderwijs bezig met ontwikkeling. We verkopen de puzzeltrein in verschillende thema’s. Klik hier om de allemaal te bekijken. 

Interactief kinderboek

Om een beetje in het thema van spelenderwijs leren te blijven, hebben we een interactief kinderboek. Het kinderboek heeft als thema ontdek de seizoenen. Er zijn meerdere thema’s verkrijgbaar van het kinderboek. De kinderen leren op een educatieve manier de seizoenen kennen. Super leuk als schoencadeautje! 

Knuffels in de vorm van een walvis

Bijna alle kinderen kunnen niet zonder een knuffel. Hoe leuk zijn dan deze knuffels in de vorm van een walvis. Het is een zachte walvis knuffel gemaakt van linnen. De knuffel is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo hebben we de kleuren grijs, blauw en blauw-streepjes.

 

Gymtas met een leuke print

Een leuke en handige gymtas. Zoutbloed verkoopt 3 leuke gymtassen met verschillende printjes. Uiteraard kan je de tas ook gebruiken voor school, zwemles of als je bij iemand gaat logeren. 

Zeedieren tasje

Om een beetje bij de tassen te blijven hebben we ook leuke zeedieren tasjes. Wij hebben een tasje in de vorm van een krab, zeester en vis. Leuk speel accessoire in zeedier thema. Het tasje is gemaakt van PU. 

Sinterklaas, wij hopen dat wij u een beetje inspiratie hebben gegeven voor de schoencadeautjes. Wilt u meer ideeën zien? Neem gerust een kijkje in onze webshop.