Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Leukste spelletjes op het strand

Strandspelletjes
We kunnen nog  even genieten van het zonnetje in Nederland. Nog even de dagen doorbrengen op het strand en alle zonnestralen pakken die we pakken kunnen.  Wat is er dan nog leuker dan spelletjes doen op het strand? In deze blog zetten wij inspiratie voor jou neer voor de leuke strandspelletjes. 
Boter, kaas en eieren
Ken je dit spel nog of doe je het nog wel eens? Even paar strepen zetten en kijken wie als eerst 3 op een rij krijgt. Een potje boter, kaas en eieren verveeld nooit! Boter, kaas en eieren kan je heel makkelijk op het strand spelen. Teken het spel in het zand en je hebt uren speel plezier.
Vliegeren
Uitwaaien op het strand en nog even leuk vliegeren. Deze mini vlieger in de vorm van een vlinder is leuk om mee  te vliegeren op het strand. De vlinder danst rond in de wind, maar kijk uit dat hij niet weg waait!
 
Bowlen met zandkegels
Heb je een bal en zand? Dan is bowlen super leuk om te doen. Bouwen van het zand kegels en met de bal gooi je ze om. Wie gooit de meeste kegels om?
Frisbee
Een makkelijke en leuke activiteit op het strand. Je hebt er alleen een frisbee voor nodig. Toevallig hebben wij die en niet zomaar een! Een opvouwbare frisbee en voetbal die in elke broekzak past, super handig naar het strand. Deze bal bestaat uit elementen die met een simpel systeem met elkaar te verbinden zijn. Naast een bal kun je er ook een frisbee (ster), raket, jongleerballen en een rugbybal van maken. Erg leuk voor op het strand.
Yoga 
Yoga op het strand, dat is toch heerlijk relaxed en nog eens een leuke bezigheid. Zoutbloed heeft hele handige yogakaarten. Hierdoor wordt yoga makkelijk en nog leuker gemaakt voor kinderen en is het voor jou als ouder of yogaleraar makkelijk uit te leggen. Bekijk hier de yoga kaarten.
Educatieve strandbal
Zin in een echte speurtocht? Dat kan met de XL opblaasbare bal. Naast dat je hem wel als strandbal kan gebruiken, reis je hiermee ook rond de wereld om dieren te ontdekken. Dit is vooral een leuk spel voor je kinderen, zij leren meer over dieren en verzamelen 5 quizkaartjes om zo het spel te winnen. 
Zandkasteel bouwen
Dit is denk ik wel de bekendste activiteit om op het strand te doen, maar ook het leukste. Maak samen het mooiste zandkasteel of… maak er een wedstrijd van. Wie maakt het mooiste zandkasteel? In onze webshop hebben wij handige attributen om de mooiste zandkastelen te maken!
Welk spel ga jij op het strand doen?