Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Sanne's tips tegen een winterdip!

TIPS TEGEN EEN WINTERDIP

Juist in deze tijd  is het fijn om vaak aan het strand te zijn. Even frisse lucht in je hoofd voor de start of aan het einde van je werkdag. Je gedachten verzetten en opwarmen met warme chocolademelk. Alleen of samen uitwaaien.

Natuurlijk kijk ik ook alweer uit naar die lome zomeravonden. Het komt vanzelf! Over 70 dagen is het alweer lente! Onderstaand vind je allerlei tips tegen een winterdip! 

TIP 1: GA EROPUIT NAAR BUITEN

Een strandwandeling is bewezen goed voor je! Trek je wandelschoenen aan, warmste jas en vergeet natuurlijk je muts niet. Ook al ga je maar een half uurtje naar buiten, je voelt je erna echt beter. Heb je meer tijd in je drukke agenda voor een lange tocht? Neem dan warme chocolademelk, koffie of thee mee. De lokale horeca supporten tijdens de lockdown kan natuurlijk ook!

Foto: Emaille beker €8,95 

Shop nu alle to go artikelen

TIP 2: NEEM EEN FRISSE WINTERDUIK

Niets zo verfrissend als een winterduik in de zee. Heb je wat dingen waar je mee worstelt? Tijdens zo'n duik laat je echt alles qua zorgen achter je. Wat je er voor terugkrijgt? Een flinke adrenaline kick! Met een fijne poncho warm je snel weer op en kun je je makkelijk aankleden! 

Foto: Poncho Dos, €59,95

Shop nu alle poncho's

TIP 3: MAAK TIJD VOOR YOGA

Misschien sport je nu minder dan je wilt. Misschien zit je de hele dag thuis achter je bureau te werken. Een lesje yoga is goed voor je brein en je stretcht je lijf. Met handige kaarten maak je je eigen lesje in een handomdraai!

Foto: Yoga Cards: €24,50

Shop nu de Yoga Cards

TIP 4: ONTSPANNING IN DE BADKAMER

Ultieme ontspanning en verfrissing vind je zeker in de badkamer. Een warme douche (niet te lang natuurlijk) of bad. Even koud afdouchen geeft je een frisse start! Gebruik uiteraard natuurlijke bodyproducten zonder microplastics. Zoals deze fijne winterzeep!

Foto: Winterzeep Helemaal Shea €9,95

Shop nu alle bodyproducten

TIP 5: EET GEZOND, VEEL FRUIT EN GROENTEN

Aan vitamines heb je in de winterdagen echt geen gebrek. Zorg voor een goedgevulde fruitschaal zodat het makkelijk voor het grijpen ligt. Met lekkere gegrilde groenten maak je in een handomdraai een gezonde maaltijdsalade.

Foto: schelpvormige schaal €44,95. 

Shop nu alle schalen