Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Sfeervolle kaarsen voor in huis

De koude dagen komen er weer aan. Om het binnen gezellig en warm te maken hebben wij bij Zoutbloed sfeervolle kaarsen. 


Kaarsje in blik

De leuke kaarsjes in blik zijn ideaal om overal neer te zetten. Je kunt ze ook in verschillende geuren kopen. Relax! Licht, schoon en rustgevend. Een fantastische geur en volkomen uniek. Nog een handig tip, de blikjes worden warm bij gebruik dus zet het kaarsje op een brandbare onderzetter om je meubels te beschermen.  Verplaatsen het kaarsje om dezelfde reden niet, als ze branden of net gebrand hebben.


Leuke kaars in een mok 

Hoe leuk zijn deze kaarsen in een mok. De kaarsen zijn met de hand gemaakt! Een heerlijke geurkaars in een prachtige geglazuurde keramiek mok. Als de geurkaars is opgebrand, kun je de mok recyclen tot plantenbakje of als drink mok.


Kaars in een vorm van een kokosnoot 

Een leuke kokosnoot als decoratie in je woning. Super leuk! Ook zit er ook nog een kaars in voor extra sfeer in je huis. De kokosnoot kaarsen zijn een prachtige natuurlijke oplossing als kaars en kaarshouder. Deze sojawas kaarsen bestaan uit 100% oplosbare plantaardige materialen en zijn vrijwel rook en roetvrij. Dit biedt een flinke verbetering ten opzichte van gangbare parafine kaarsen. 

Kaarsenhouders

Naast alle kaarsen in het ook handig als je een paar kaarsenhouders in je huis hebt. Wij van Zoutbloed hebben wel een paar leuke kaarsenhouders in onze webshop staan! Wij hebben hier een aantal kaarsenhouders neergezet. 

Kaarsstandaard strandhuisjes

Hoe leuk zijn deze strandhuisjes! Ze dienen ook nog eens al kaarsenhouder. Leuke set van drie strandhuisjes als kaarsenstandaard. De perfecte decoratie op je eettafel of op een plankje

Kaarsenstandaard walvis

Kaarsstandaard vuurtoren

Om in het strand thema te blijven. Hebben we een vuurtoren als kaarsenstandaard. Een mooie metalen kaarsenstandaard in de vorm van een vuurtoren. In de top kan een waxinelichtje. Super leuk! Dan komt er echt licht uit het de bovenkant van de vuurtoren. 


Kan jij geen genoeg krijgen van alle kaarsen en kaarsenhouders? Neem dan snel een kijkje in onze webshop, daar hebben we nog veel maar kaarsen en kaarsenhouders staan!