Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Strandspullen voor het hele jaar

Strand items het hele jaar door

Op onze website kan je veel soorten producten kopen de meeste zijn gericht op het strandseizoen. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je deze producten alleen rond het strandseizoen kan gebruiken. Veel producten kun je het hele jaar door gebruiken! 

Strandtas

Wij verkopen verschillende soorten strandtassen. Deze kan je overal mee naartoe nemen. Je kan ze meenemen naar het strand maar ze zijn ook handig voor als je bijvoorbeeld een dagje gaat winkelen of een dagje naar de dierentuin. Je kan namelijk veel meenemen in deze tassen.  

Zonnebrand

De zon kan het hele jaar schijnen. Het is daarom belangrijk om je het hele jaar te beschermen tegen de zon. Bekijk onze zon producten van NAIF, heerlijk producten voor het hele jaar door!

Waterfles

Een waterfles is altijd handig voor als je naar het strand gaat, maar deze kan je natuurlijk overal mee naartoe nemen. Wij verkopen een hele leuke en handige waterfles. Deze waterfles is in diverse prints verkrijgbaar. 

Boeken

Niets is lekkerder dan een boek lezen op het strand. Je kan deze natuurlijk ook thuis lezen. Wij verkopen verschillende boeken die je thuis lekker kan lezen. Bijvoorbeeld het boek I love the seaside - Frankrijk. Van dit boek krijg je een lekker strand gevoel. 

I love the seaside - Frankrijk

Welk strand item gebruik jij het hele jaar door?