Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Wat meenemen op vakantie met kids

Checklist voor vakantie met kinderen

De vakantie is begonnen en je gaat samen met je kinderen heerlijk op vakantie. De tassen liggen klaar om ingepakt te worden en iedereen loopt in de rondte. Wat is leuk om voor je kinderen mee te nemen tijdens de rit en op vakantie?

Gevulde Reisetui

Deze set is ideaal voor onderweg, op vakantie of voor een dagje strand. Alle producten zijn in handig reisformaat, dus makkelijk mee te nemen en geen gedoe bij de douane. Inclusief een toilettas, gemaakt van wasbaar karton.

Gevulde Reisetui

Reisspel Memory

Een duurzame creatieve spel voor kinderen. Gezellig samen memorie spelen op vakantie. Met het handige zakje kan je de memoriestenen makkelijk meenemen. In water thema memorie spelen. Benieuwd naar andere spellen? Bekijk hier ons assortiment.

reisspel memorie

Puzzel

Vandaag is het puzzeldag! Een puzzel kan natuurlijk niet ontbreken op vakantie. Je kind kan even alleen spelen. Wij hebben diverse puzzels in onze shop. Een daarvan is de puzzeltrein. Je kind leert in volgorde tellen op een eigentijdse manier. Dit leuke doosje bevat twintig puzzelstukjes en een tien-pagina tellend boekje met rijmpjes. De puzzel zit in een doosje, zo is hij ook makkelijk mee te nemen op vakantie. Bekijk hier onze andere puzzels!

Puzzeltrein

Reisetui

Op vakantie even kleuren? Met deze reisetui heb je je pennen snel bij de hand. Met deze etui maak je het je kinderen nog makkelijker om te kleuren en weer op te ruimen. Wil je er gelijk een passend tekenboek voor? Bekijk hier de verschillende tekenboeken.

etui

 

Strandset

Een leuk speelset voor je kinderen op het strand! Dit setje strandspeelgoed met een boot, schop, schep en een emmer maakt het dagje strand nog leuker voor je kinderen. Het is gemaakt in Nederland van gerecycled plastic afval van Nederlandse huishoudens. Dit maakt het speelgoed nog bijzonderder. Dit kan natuurlijk niet missen op vakantie.

strandset duurzaam

Kinder Kleurboek

Tijdens de autorit of op vakantie even rustig kleuren. Dan is het kinder kleurboek erg leuk. Het thema van dit kleurboek is onder water en dat past natuurlijk leuk bij de vakantie. Samen met de reisetui is dit een goede combinatie voor jou om mee te nemen en voor je kinderen om te doen op vakantie.

Kleurboek onderwater

ABC Flash Card

Je kinderen wat leren op een leuke manier wat leren tijdens jullie vakantie? Dan is de ABC Flash Card een leuk set kaarten waarmee ze engels leren. Met een ring die je kunt openen en sluiten, waardoor er geen kaarten kwijtraken is het perfect voor onderweg!

ABC Flash Card

Drinkbeker kinderen

Niet onbelangrijk is dat je kinderen blijven drinken en dat doen ze makkelijker uit een leuke fles. Deze dino fles is erg leuk voor kinderen. Met de handige dop met rietje zwaai je vaarwel tegen gemorste ongelukken!

Drinkbeker dino

Nu ben je helemaal klaar voor je vakantie met kinderen! Mis je toch nog iets van speelgoed of wil je nog iets leuk voor jezelf? Bekijk ons reisthema op de webshop met nog veel verschillende spellen en speelgoed om mee te nemen op vakantie.