Verzending binnen 2 werkdagen / Gratis vanaf €30,- / Boven €50,- gratis totebag

Natuurlijke zeepjes

Natuurlijke zeep voor lichaamsverzorging

Heb jij al gehoord van een body of shampoo bar? Een body of een shampoo bar zijn stukken soap in vaste vorm en worden steeds populairder. Het is even wennen, maar als je het eenmaal gebruikt wil je er niet meer vanaf.

Wat zijn de voordelen van body of shampoo bar?

Een body of shampoo bar is niet alleen populair ook erg goed voor het milieu en jouw huid. Lees hier de voordelen van een body of shampoo bar:

  • 100% vegan
  • Langdurig plezier
  • Goedkoper
  • Gemakkelijk mee te nemen

In onze webshop hebben we diverse body of shampoo bars. Bekijk ze hieronder! 

Shampoo Blok

Deze haarzeep is gemaakt met brandnetel olie, een verse thee van brandnetel en hennepzaadolie. Door deze haarzeep wordt je haar sterker en glanst het meer. Dit product is 100% vegan. 


Chocolade body bar

In deze chocolade zeep zit een flinke dosis echte pure biologische cacao en cacaoboter. Door deze producten wordt de elasticiteit bevorderd van de huid. De zeep is zacht voor de huid en is hierdoor dagelijks te gebruiken en geschikt voor alle huidtypes. Pas wel op dat je stiekem geen hapje neem!

Baby & kind zeep

Voor mensen die een allergie hebben voor kokosolie of liever geen kokosolie gebruiken, dan is deze zeep een oplossing. Dit product is goed geschikt voor baby en kind. Deze zeep is parfumvrij en is 100% vegan. 


Gezichtszeep

Een lekker gezichtszeep om je gezicht mee te reinigen. In deze zeep zit duindoornolie. Dat is afkomstig van de pitten en het vruchtvlees van de duindoornbes. Dit zorgt ervoor dat de elasticiteit van de huid wordt verbeterd en zorgt dat het vochtgehalte op peil blijft. De zeep is zacht voor de huid, heeft een zuiverende werking en is dagelijks te gebruiken. 


Zeepbakje

Bij het gebruik van zeepblokjes is het een stuk handiger om hier een bakje voor te hebben. Dit bakje is van bamboe gemaakt en is ideaal om jouw zeepje op te leggen. Dit bakje ziet er ook nog geweldig uit in je badkamer. 


Ben jij al overtuigt om inplaats een fles shampoo een zeep bar te nemen?